Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 27 d’agost del 2012

El gerent de Royal Verd, empresa que porta el manteniment de la gespa del Camp d’Esports i l’Annex, assegura que en el pròxim partit “ja es veurà una millora”. 
Imatge dels treballs de la empresa Royal Verd al Camp d'Esports (Foto: Lleida Esportiu)
La primera jornada de Lliga al Camp d’Esports, apart de la còmoda victòria del Lleida Esportiu per 2 a 0 al Peña Sport FC, va deixar una nota negativa, l’estat de la gespa. Tot i que l’equip de la Terra Ferma va contractar a una empresa especialitzada en aquest tema, el terreny de joc no va mostrar una bona imatge per obrir la competició. Avui, la resposta de l’empresa no s’ha fet esperar. 

El gerent de Royal Verd, Eudald Morera, considera que “pel partit del 30 de setembre (contra el Gimnástica de Torrelavega) el camp presentarà un aspecte totalment diferent i molt millor que el que presenta actualment”. 

El responsable de l’empresa catalana admet que les altes temperatures dels darrers dies han impedit que el camp estigués en millors condicions. Tot i això, Morera assegura que “els treballs que estem fent donaran els seus fruits més endavant. Pel pròxim partit al Camp d’Esports (contra el Sestao) el terreny de joc estarà millor. Però quan es notarà un canvi més significatiu serà en un mes. Els jugadors i els aficionats veuran com ha millorat el camp”. 

L’empresa, que també s’encarrega de camps de Primera Divisió, farà una de les actuacions més destacades aquest dimecres. “Després dels treballs de ressembrat i escarificat, ara canviarem la gespa en algunes zones i d’aquí es començaran a notar les millores”, admet el gerent de Royal Verd. 

Per altra banda, avui, també s’ha confirmat que el Lleida Esportiu jugarà la segona jornada de Lliga a casa de la UD Logronyès, el proper diumenge dia 2 de setembre a les 19:00 hores.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //