Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 26 de setembre del 2012

El gerent de l’empresa Royal Verd admet que “estem en el bon camí, però encara ens queda feina per fer”. Després del partit d’aquest dissabte continuaran els treballs de millora 

L’estat de la gespa del camp d’Esports avança amb bon peu. Així ho ha assegurat el gerent de l’empresa Royal Verd Eudald Morera. “Els aficionats que vinguin al Camp d’Esports aquest dissabte veuran un canvi molt important”. 

El Lleida Esportiu va disputar el seu últim partit al Camp d’Esports el passat 12 de setembre, fet que també ha ajudat a que l’evolució sigui més notable. “L’evolució és molt positiva i millor del què esperàvem. Hem transformat l’herba que hi havia en gespa de competició digna d’un club que té aspiracions d’estar a Segona A”, admet el gerent de l’empresa catalana. 

Aquest dissabte (19.00), els assistents al partit davant la Gimnástica de Torrelavega, veuran un terreny de joc “més viu i amb més color que fa uns mesos”, comenta Eudald Morera. El mateix responsable de l’empresa catalana assegura que “des del primer dia ha millorat molt. Estem en el bon camí, però encara ens queda feina per fer”. 

Després del partit d’aquest dissabte els treballs de manteniment i millora continuaran per millorar cada cop més el terreny de joc del Lleida Esportiu. La propera setmana es tornaran a fer un ressembrat del camp per tal de recuperar-lo al màxim, i al més aviat possible.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //