Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 10 de setembre del 2012

El conjunt de la Terra Ferma rebrà el dimecres al Camp d’Esports a l’Eibar per disputar la Copa del Rei i dissabte jugarà Lliga al camp de la SD Amorebieta. 
Imatge del partit del Lleida Esportiu de Copa Catalunya (Foto: Reus Deportiu)
El Lleida Esportiu tindrà molta feina aquesta setmana. Com si d’un equip de Primera divisió es tractés, el conjunt dirigit per Toni Seligrat jugarà dos partits amb solament dos dies de descans. Desprès de l’empat d’ahir contra el Sestao River, el conjunt de la Terra Ferma disputarà el dimecres la seva eliminatòria de Copa del Rei i dissabte la quarta jornada de Lliga. 

L’únic aspecte positiu pel Lleida, és que la Copa del Rei es disputarà al Camp d’Esports i no tindrà que desplaçar-se. El rival serà l’Eibar de Gaizka Garitano Aguirre, que marxa novè a la classificació del Grup II de Segona Divisió B. El partit començarà a partir de les 20:30 de la nit. 

Dos dies després, és a dir, el dissabte, el conjunt lleidatà tindrà que viatjar a la localitat d’Amorebieta. El club de Biscaia, que té el costum de jugar els deus enfrontaments en aquest dia, no ha volgut passar el partit a diumenge. D’aquesta manera, Toni Seligrat només tindrà dos dies per preparar aquest partit que es jugarà a partir de les 17:00h. 

Per altra banda, el Lleida ha decidit obrir, pel partit de Copa del Rei, només l’accés de tribuna. D’aquesta manera, tots els socis i aficionats blaus hauran d’accedir a l’estadi per la porta 1. L’accés 3 també estarà obert i entraran empreses, mitjans de comunicació, entrenadors i membres de la base. Tots aquells que ja tinguin el carnet de la present temporada, sigui quina sigui la seua localitat, podran entrar al Camp d’Esports gratis. 

L’entitat esportiva també ha acordat que el preu de les entrades per presenciar el partit entre el Lleida Esportiu i l’Eibar sigui de 14 euros les d’adult i de 8 euros les infantils. Les entrades es podran adquirir des d’una hora abans del matx a les taquilles de l’estadi.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //