Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 9 de setembre del 2012

El conjunt dirigit per Edu March ha superat a la UE Sant en un partit en què els lleidatans sempre han anat per sobre en el marcador. Nuno, Rafa Delgado i Baiget han fet els gols visitants.
Imatge de la victòria del Tàrrega al camp del Sants (Foto: Josep Canosa)
La UE Tàrrega ha començat la Lliga de la millor manera possible. El conjunt de l’Urgell s’ha emportat els tres punts del Camp de l’Energia, on hi juga la UE Sants. Els homes d’Edu March han fet una primera part molt bona, aconseguint un avantatge de dos gols. Els altres 45 minuts han sigut de domini local. En aquest segon temps, la UE Sant ha portat el perill a la porteria de Joel i ha pogut remuntar el matx, però la fusta ha impedit mals majors a favor del Tàrrega.

El partit ha començat amb una acció ràpida que ha deixat a ‘Peque’ sol davant Joel. El meta del Tàrrega ha aguantat bé la presencia del davanter local i ha pogut enviar el perill a córner. En la següent acció, la pilota, després de ser recuperada per Jordi Esteve i refusada per la defensa del Sants, ha caigut als peus de Nuno, que amb una rematada espectacular des de fora de l’àrea ha inaugurat el marcador (0-1). A partit del gol del Tàrrega, el partit ha baixat d’intensitat, i fins al minut 32, amb un xut desviat de Vendrell, els dos conjunts no s’havien apropat a l’àrea rival.

Dos minuts després d’aquesta ocasió, Nuno, ha xutat una falta que ha aturat bé Chueca. Abans d’arribar al descans, el Tàrrega ha fet un gol psicològic. Quan tothom pensava que el partit s’aniria al decans amb 0 a 1, Rafa, ha batut al porter rival, després de controlar bé una centrada des de la dreta (0-2). Pel nombre d’accions d’ambdós equips, el resultat reflectia clarament el dominador del primer temps.

A la represa, el Sant ha sortit amb una cara diferent. El conjunt barceloní ha superat al Tàrrega. Al minut 50, un error defensiu ha servit en safata el gol a Peque, que ha retallat distàncies (1-2). Arribat a l’equador del segon temps, ‘Pipo’ ha enviat una pilota al pal de la porteria defensada per Joel i, poc després, Esteve Rodríguez ha llençat una falta al travesser. El Sants havia perdonat al Tàrrega i sí, s’ha complert la llei no escrita del futbol que diu que qui perdona ho acaba pagant. A falta de 8 minuts per acabar, Baiget ha introduït la pilota dins de la xarxa culminant un contracop del Tàrrega (1-3). El Sants, però, no ha baixat els braços i, fins i tot, ha posat la por al cos dels visitants quan Peque ha retallat distàncies (2-3). Finalment, el conjunt dirigit per Edu Marcha s’ha pogut emportar els tres punts cap a l’Urgell.

La propera setmana, el Municipal Joan Capdevila, acollirà el partit lleidatà de Primera Catalana entre el Tàrrega i el Cervera. L’enfrontament serà diumenge a partir de les 17:00h.

Fitxa tècnica del partit

UE Sants: Marc Chueca, Cristian Escudero, Carlos Rangel, Francisco Martín (Esteve Rodríguez 60’), Jordi Vergés, Francesc Avilés (Sergio Castillo 82’), Cristian Fabregat, Eduard Soler (David Gala 55’), David Bejarano (Pedro Sala 60’), Gerard Coronado (Jordi Rodríguez 70’) i Marc Franco ‘Peque’.

UE Tàrrega: Joel Mur, David Pacheco, Pere Recasens (Marc Baiget 55’), Robert Palau, ‘Domi’, Juan de Miguel (Marc Grau 28’), ‘Nuno’ (Albert Bañuelos 38’), David Vendrell, Juan Manuel Marín (Eric Plà 77’) , Rafa Delgado i Jordi Esteve (Oriol Casellas 70’).

Gols: 0-1 Nuno (min 13); 0-2 Rafa Delgado (min 43); 1-2 Peque (min 50); 1-3 Baiget (min 84) i 2-3 Peque (min 90).

Àrbitre: Juan Antonio Mesones González. Targetes grogues: Als locals Escudero (37’), Fabregat (42’), Castillo (85’) i Rangel (87’). Visitants: Esteve (36’) i Casellas (73’).

Incidències: 200 persones aproximadament al Camp de l’Energia (Barcelona).