Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 3 de setembre del 2012

El meta blau haurà de fer repòs durant uns dies, després de l’ensurt que va donar ahir en una topada amb un jugador del Logroñés. El migcampista Miki Massana, pendent de noves proves mèdiques. 
Imatge dels forts dolors que va patir Pau Torres a la gespa de Las Gaunas 

El porter del Lleida Esportiu, Pau Torres, pateix una contusió severa a la zona del maluc. Corria el minut 71 del partit d’ahir entre el conjunt de Toni Seligrat i el Logroñés a Las Gaunas, quan el porter blau va topar amb un jugador rival. Els gestos de dolor i la ràpida reacció del barceloní, que va demanar el canvi, van encendre les alarmes. Les assistències se’l van emportar a l’hospital, on van descartar una lesió greu. 

Aquest vespre, Pau Torres, s’ha fet una ecografia per assegurar-se del seu estat. En principi, aquest diagnòstic obligarà al meta a fer repòs durant uns dies fins que es redueixi el dolor que pateix. 

Per la seva banda, tot i ser un partit net el d’ahir, Miki Massana, també va sortir de Las Gaunas amb el nas tapat per un cotó. El migcampista lleidatà només pateix un fort cop a la zona nasal que no revesteix gravetat. El d’Artesa de Segre ha de sotmetre’s a noves proves demà que descartin el pitjor dels diagnòstics, com una fractura de la zona nasal.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //