Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 28 de setembre del 2012

El tècnic assegura que “si l’afició està amb l’equip i som forts a casa, serà més fàcil guanyar”. L’entrenador blau té a la seua disposició a tots els seus jugadors 
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte (19:00) contra la RS Gimnástica Torrelavega que l’equip no es pot adormir. “No caurem en la relaxació ni en l’excés de confiança després de la victòria del passat cap de setmana. Cal tenir equilibri. No hem d’estar preocupats per perdre ni eufòrics per guanyar”, ha dit el valencià. Seligrat ha dit que “hem d’estar contents per com estem situats a la classificació i de com juga l’equip”. El valencià ha explicat que “l’èxit de l’equip dependrà de tots. Necessitem a la nostra afició. Si està amb l’equip i som forts a casa serà més fàcil guanyar”. 

Seligrat ha assegurat que el partit d’aquest dissabte contra la Gimnástica serà complicat ja que “ningú ha sigut capaç de fer-li més d’un gol. És un equip difícil de batre i de crear-li ocasions de gol”. A més, Seligrat ha afegit que “li donem molta importància a la història del rival que avui compleix 105 anys. És un equip amb molta solera i tradició al futbol espanyol”. 

Davant de la bona classificació del conjunt blau a la lliga, el valencià ha admès que “hem d’estar molt contents amb l’equip. El Lleida no ha fet un equip molt superior als altres però el que sí hem de fer és estar amb el grup dels de dalt”. Seligrat ha afegit que al vestidor “hi ha molt bon ambient. Abans l’equip percebia ràbia perquè el futbol era injust amb nosaltres però després de l’últim resultat l’ambient és molt bo. És realment important guanyar per fer les coses bé”. 

Per aquest partit el tècnic tindrà a la seua disposició a tots els jugadors. Davant d’aquest fet ha admès que “és un mal de cap haver de triar els jugadors per jugar però és el que volem tots els entrenadors. A més, això augmenta la competitivitat entre ells”. 

Pel que fa al terreny de joc Seligrat ha explicat que “ha millorat significativament. Ja vam notar la millora en l’últim partit a l’estadi. No està fantàstic però si fantàsticament millor”, ha finalitzat el tècnic del Lleida Esportiu.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //