Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 23 de desembre del 2012

L’equip de Toni Seligrat va trencar una mala ratxa de set jornada seguides sense guanyar contra la Real Sociedad B, en un partit amb quatre penals, tres des quals fallats, i dos expulsats 
Imatge de Jesús Imaz celebrant un dels seus dos gols (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu es va desfer ahir de la Real Sociedad B per 4-1 en l’últim partit de l’any. D’aquesta manera, els blaus van posar punt i final a la ratxa de 7 partits sense conèixer la victòria. El Lleida es va mostrar molt eficaç de cara a porta i va saber portar el ritme del partit. Amb aquests tres punts, el conjunt de la Terra Ferma acomiada l’any 2012 sisè a la classificació. 

El matx va començar de la millor manera amb una diana de Jesús Imaz, que va batre per sota al porter rival en una jugada d’estratègia a pilota aturada (1-0). Els locals van ofegar a la Real Sociedad i van gaudir de bones ocasions, però no van aconseguir perforar per segona vegada la porteria de Tena. Amb aquesta mínima diferència al marcador, que ahir es va quedar sense subministrament elèctric, es va arribar al descans. 

A la represa, els visitants es van tornar a ficar al partit molt aviat després que el col•legiat xiulés un penal que Kodro va transformar en l’empat a 1. Els blaus van patir durant uns minuts davant del bon joc donostiarra. Als 20 minuts del segon acte, l’àrbitre va assenyalar un nou penal, aquest cop sobre Mata, que va suposar l’expulsió del visitant Sangalli. Asier no va poder batre al porter Tena, que es va lluir amb una gran intervenció. Lluny d’enfonsar-se, els lleidatans van reaccionar amb contundència. A la mitja hora, Jesús Imaz va tornar a avançar als de Seligrat amb un xut que no va poder aturar el porter visitant (2-1). 

Ja a la recta final, Pere Milla va servir el tercer gol a Jaime Mata que va situar el 3-1 de la tranquil•litat. Al temps afegit, el partit va embogir. Un penal clar sobre Mata va permetre al madrileny sentenciar el matx amb el 4-1. El davanter va fallar la pena màxima però va aprofitar el refús del porter. A la següent acció, un penal infantil de Biel Medina, que li va suposar l’expulsió, va permetre que Pau Torres s’emportés l’ovació del Camp d’Esport a l’atura’l. 

El Lleida tanca l‘any a la sisena posició amb 28 punts i jugarà el primer partit del 2013 el 7 de gener (dilluns) al camp de l’Osasuna B. La nota negativa del matx va ser la lesió de Molo, que va tindre que abandonar el terreny de joc al minut 30 de la primera part. 

Fitxa Tècnica 

LLEIDA ESPORTIU (4): Pau Torres, Barreda , Molo (Miki Massana 30’), Medina, Cacho, Pau Bosch, Colorado, Asier Eizaguirre (Canadell 81’), Imaz, Miramón (Milla 51’) i Jaime Mata. 

REAL SOCIEDAD B (1): Tena, Sangalli, Castañeda, Fuchs (Gaztañaga 51’), Etxabeguren, Zaldua, Oiartzun, Alejandro Sanz, Kenan Kodro (Barcina 77’), Castro (Beitia 51’) i Ozkoidi. 

GOLS: 1-0 Imaz (6’); 1-1 Kodro (p.)(48’); 2-1 Imaz (74’); 3-1 Mata (87’); 4-1 Mata (90’). 

ÀRBITRE: Miguel Bosch Domenech, comitè valencià. Va amonestar, per part del Lleida: Cacho (48'), Imaz (54'), Mata (60'), Asier (80'). Per part de la SD Noja a Sanz (55’), Sangalli (73’) i , Sangalli (76’). També va expulsar a Biel Medina amb vermella directa (91’). 

INCIDÈNCIES: 1.500 persones al Camp d’Esports. Jornada 18 del Grup II de Segona Divisió B.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //