Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 20 de gener del 2013

El conjunt blau es va estavellar contra l’entramat defensiu que va proposar la UD Logroñés i no va saber reaccionar després d’encaixar l’empat. Els de Seligrat cauen a l’octava posició de la classificació 
Imatge d'una lluita de Mata amb el central visitant Gil (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu es va deixar dos punts més al Camp d’Esports després d’empatar 1-1 contra la UD Logroñés. El matx va ser molt igualat tot i que el Lleida va fer més en algunes fases del partit. L’entramat defensiu del conjunt visitant i l’estat de la gespa, amb molts tolls, van crear molts problemes als blaus a la primera meitat. El segon acte va ser més mogut, amb un gol per a cada equip, però els de Seligrat no van saber tornar a perforar la meta defensada per Castilla. 

El partit va començar amb molta empenta per part del Lleida, que volia marcar aviat. Sobrepassats els primers 10 minuts, el Logroñés es va fer amb la possessió de la pilota, però no va crear molt perill sobre la porteria de Pau Torres. Per la seva banda, el conjunt blau va basar el seu joc en pilotades buscant a Mata i internades per les bandes. Asier va ser l’encarregat dels lleidatans de posar a prova a Castilla amb un xut centrat que el meta visitant va aturar en dos temps. 

La resposta del Logroñés va posar la por al cos dels pocs aficionats desplaçats al Camp d’Esports. Una jugada per la banda dreta va acabar amb una centrada que va fregar Barrón amb la bota. Sense més ocasions clares i amb molt joc al mig del camp, els dos conjunt van marxar al vestidors amb empat a 0 en el marcador. 

A la represa, els de Toni Seligrat van sortir més endollats. En dos minuts, els blaus van gaudir de dues clares ocasions per inaugurar el marcador. Primer, a la sortida d’un córner, Molo va estar a punt de rematar un pilota a boca de canó. Un minut després, Pere Milla es va plantar sol davant del porter visitant, però quan anava a xutar un defensor roig-i-blanc va evitar el seu remat. 

Al minut 62, Mata va protagonitzar una jugada de murri a l’aprofitar una pilota frenada per l’aigua per superar el seu defensor i va superar el meta rival amb un xut ras al segon pal (1-0). Va ser el vuitè gol de la temporada del davanter madrileny. El gol va despertar als de la Rioja. Víctor va gaudir d’una clara ocasió, però el seu xut va sortir creuat a l’esquerra de la porteria de Pau Torres. L’entrenador rival, José María Calvo, va moure la banqueta i va treure el davanter Ubis. 

Tres minuts després del canvi, en una jugada ràpida, els logronyesos van sorprendre a la defensa lleidatana i Barco va servir una pilota a Ubis, que es va encarregar d’establir l’empat a 1. A la recta final del matx, el Lleida va buscar el gol amb més cor que cap. Al minut 89, el central visitant Gil va ser expulsar per agredir a Mata. Al temps afegit, Jesús Imaz va tenir una bona ocasió, però el seu xut va ser molt centrat i Castilla el va poder blocar sense ensurts. Amb aquesta acció l’àrbitre va decretar el final del partit. 

Amb l’empat, el Lleida es queda vuitè amb 30 punts a vuit punts de l’Amorebieta, que marca la línia de play-off. El proper diumenge, el conjunt blau viatjarà a Biscaia per enfrontar-se al Sestao River (17:00h). 

Fitxa tècnica 

LLEIDA ESPORTIU: Torres, Gòdia, Molo, Pau, Cacho, Colorado, Massana (Dalmedo 81’), Miramón, Asier (Imaz 73’), Milla i Mata. 

UD LOGROÑÉS: Castilla, Ormazábal, Gil, Torres, Víctor, Moustapha, Rubén García (Ubis 67’), Barrón, Quero (Iñaki 77’), Sergio Rodríguez i Barco (Álex Fernández 89’). 

GOLS: 1-0 Mata (62’); 1-1 Ubis (70’). 

ÀRBITRE: Enrique Ortiz Blanco (col•legi madrileny). Va amonestar, per part del Lleida Esportiu: Massana (27'), Molo (37’) i Gòdia (88'). Per part de la UD Logroñés va amonestar: Torres (9'), Rubén (26'), Gil (57') i Barco (84'). Gil (89’) va ser expulsar amb vermella directa després d’impactar la seva mà al rostre de Mata.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la Jornada 21 del Grup II de Segona Divisió B. Van assistir al camp 700 persones.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //